Style Sampler

Layout Style

Patterns for Boxed Mode

Backgrounds for Boxed Mode

All fields are required.

Close Appointment form

NICOTINIAC: ΠΟΣΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ

NICOTINIAC: ΠΟΣΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ
icon
NICOTINIAC: ΠΟΣΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ

Θέλω να παρατηρήσω εδώ πως ότι περιγράφω δε μειώνει ούτε λίγο το βαθμό κατανόησης και συμπάθειας στο ζήτημα της εξάρτησης από το κάπνισμα αλλά και στους ίδιους τους καπνιστές. Σκεφτείτε όμως…

Εξάρτηση: εμπεριέχει την επιλογή;

Επιλέγει αυτός/αυτή που γνωρίζει. Πρόσβαση στην πληροφόρηση έχουμε όλοι. Στη διάθεσή μας ο ΓΚΟΥΓΚΛΗΣ ( GOOGLE) ο όρος ανήκει στη συμπαθή μου κα Ακρίτα Έλενα, απλώνει κάθε είδους πληροφορία αρκεί ν’αποφασίσουμε τι θα ρωτήσουμε. Ενημερώνει, φωτίζει, διασταυρώνει για μας, επιβεβαιώνει ή ακυρώνει. Ως εκ τούτου όλοι μπορούμε να γίνουμε πιο πλούσιοι σε γνώσεις, μα για να γίνουμε σοφοί πρέπει να το επιλέξουμε καθώς και να μπορούμε να σηκώσουμε την ευθύνη της γνώσης που μας προσφέρεται.

Σοφός θα μπορούσε να είναι ο τύπος που νιώθει υπεύθυνος για τον εαυτό του κι όχι εκείνος που αποδίδει ό,τι του συμβαίνει σε υπαιτιότητα κάποιου άλλου…πάντα.

…ΚΑΙ το όσκαρ πάει σ’εσένα που ανέκαθεν φρόντιζες τον εαυτό σου

…αλλά και σ’εσένα που έστω και σήμερα αποφάσισες ν’αρχίσεις να το πράττεις καθημερινά.

Επιλέγω να φροντίσω την εξάρτησή μου-αδυναμία μου και επιλέγω τρόπο/ους να το κάνω, τους πιο κατάλληλους, τους ιδανικούς για μένα και το σύστημά μου. Επιλέγω γιατί αξίζω, σήμερα, κάθε μέρα για όσο επιλέγω για όσο επιθυμώ. Επιλέγω γιατί γνωρίζω και μπορώ να αντιλαμβάνομαι το καλύτερο για μένα. Επιλέγω γιατί με ΑΓΑΠΩ!

4
  • Share This

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ